Welkom op
de innerlijke reis
       naar je oerkracht

 

Dit programma reikt je tools en technieken aan om op innerlijke reis te gaan en in de diepste lagen van jezelf je oerkracht te vinden. Om van daaruit kalm en moedig te bewegen naar nieuwe gebieden.

Je leert hoe je haarscherp bewust je intuïtie als wijze raadgever kan gebruiken. Hoe je vanuit een diep weten -met je hoofd en hart op één lijn- de juiste beslissingen vooruit kan nemen.

Nomads is jouw oproep tot avontuur.

Ben je klaar om op expeditie te gaan in de diepste lagen van jezelf? Klaar om te leren reizen?

ONDERWEG MET EEN MAGISCHE​ ​REISGIDS
- THE JOURNEY OF A NOMAD.

Tijdens Nomads ben je 6 maanden onderweg op je eigen ontwikkelingspad.

Rituelen, verhalen en beleving staan hierin centraal. Wanneer je op pad bent, biedt een reisgids veiligheid en vertrouwen. Je weet steeds waar je bent en wat je te wachten staat.

Voor dit programma ontwikkelden we onze eigen gids: The journey of a Nomad. Deze werkt als een kompas dat je de weg wijst naar je oerkracht.

Image

     VERANDER JE VERHAAL,
     VERANDER DE WERELD

Image

Echte verandering komt van binnenuit. Nieuwe perspectieven in je diepste kern zorgen voor vernieuwing in de buitenwereld.

Nomads biedt je tools, ruimte en intense ervaringen om contact te maken met je dieperliggend verhaal.

Je krijgt een helder zicht op je oude verhaal en maakt contact met het nieuwe dat er ook al is. En je leert hoe je -in het spanningsveld tussen deze twee- kalm en soepel kan blijven bewegen.

 

 

Image
Image
 
Image

MET ELKE CEL VAN
  JE LICHAAM

Image

In de natuur heerst stilte en volgt alles een eigen ritme. We gebruiken de kracht van de natuur om een diepe verbinding te maken met je lichaam.

Nomads werkt in het veld voorbij de woorden, de plek waar diepe transformatie plaatsvindt. Een natuurlijke plek die je in een automatische flow brengt.

Paarden zijn medereizigers. Zij staan van nature in contact met de flow van het leven. Ze geven ons de kracht en wijsheid om de stilte en ontspanning in onszelf te vinden.

Image
Image
 
 

Voelen
dat je   
het kan

 
Image
Image

Tijdens je tocht naar je oerkracht staat de wijsheid van spelen centraal. Spelen -in flow zijn- betekent oordeelloos in het hier en nu zijn.

Nieuwsgierig kijken naar de situatie om te leren en wijsheid op te doen.

6 maandeN
   SAMEN
ONDERWEG

Image

Nomads leert je reizen. Je eigen reis, maar niet alleen. Je wordt deel van een kleine groep van 6 mensen, 3 mannen en 3 vrouwen. Een groep gelijkgestemden, een cirkel van wijzen.

Nomads is een intens programma gespreid over 6 maanden. 5 dagen met telkens tussentijdse opdrachten. Bij de start ontvang je je persoonlijke reisgids. Nieuwsgierig? Neem contact op of vraag de brochure aan.

Image
 

“EEN REIS 
VANUIT
OERKRACHT        
VER VOORUIT
KRACHTIG BIJ JEZELF”  

Vicky Daniels