And so the adventure begins.

Onze jongeren schreeuwen het uit; ‘Stop nu waarmee jullie bezig zijn! Focus op het opruimen van deze rotzooi en neem andere beslissingen voor de toekomst. We willen een nieuw verhaal schrijven vanuit respect voor onze planeet. Want ja, het is ook onze planeet!’. Ze zetten ons met onze rug tegen de muur. We kunnen hun stem niet meer negeren. Heftig.

“It’s in the ears of the beholder.”

En vooral omdat het in mijn oren zo klinkt. ‘Wordt wakker. Ga begrijpen waarom jullie dit nu zo doen? Focus je NU op het opruimen van jullie verleden. Ga zoeken hoe er meer respect in jullie eigen verhaal kan komen? Want hoe kunnen jullie anders meer respectvolle beslissingen nemen anderen, voor de planeet?’

Fractalen.

Waarom hoor ik dit? Omdat ik geloof in fractalen. Alles wat in het grote bestaat, bestaat ook in het kleine.

En… omdat ik 6 jaar geleden dezelfde boodschap kreeg. Alleen vergezeld met een liefdevolle blik. Van Steven Pauwels, nadat ik hem overspoelde met mijn angst én bereidheid op oneindig diep te gaan om onze aarde te redden. Hij zei met een zachte, rustgevende stem. “Vicky maar wat als jij aarde bent?”. Ik stond perplex. Wat? Moet ik me focussen op mezelf als de hele aarde om hulp schreeuwt?’

Bevrijdende sprong in de diepte.

Het liet me niet meer los. In het begin wilde ik het wel geloven maar was te bang om het écht te doen. Want dan moest ik naar binnen reizen. Mijn diepte in. Ongekende gebieden ontdekken én oude plekken opruimen. Maar gelukkig is mijn nieuwsgierigheid steeds groter dan mijn angst. Life begins at the end of your comfort zone. Dus ik sprong erin.

Dankjewel Steven. Het is de meest bevrijdende reis die ik maakte. Het begin van mijn eigen persoonlijke revolutie. Ik stopte namelijk met te ‘doen wat ik dacht dat anderen van mij verwachtte’. En ging, voorbij de angst voor afwijzing, mijn eigen keuzes maken, doen wat ik voelde dat klopte. In elke cel van mijn lichaam. In schonk mezelf de vrijheid mijn energie en creatiekracht te laten stromen en écht het verschil te maken. Oerkrachtig mijn unieke verhaal schrijven.

Dit verhaal is nog maar écht net begonnen.

Het belangrijkste dat we als collectief te doen hebben is, zorgen dat we in met ons allen in onze oerkracht komen én blijven. Want dit revolutionaire verhaal is nog maar net écht begonnen. De komende 12 jaar is er oneindig veel energie, creativiteit én innovatiekracht nodig. Er moet zoveel herbekeken, herbeslist of opnieuw uitgevonden moet worden.

Vandaag wil ik de zachte, rustgevende stem zijn voor moedige mensen die klaar zijn om hun oerkracht en hun eigen verhaal in deze revolutie te schrijven? Voor de strijders van het eerste uur al een heel eind onderweg in hun verhaal, maar die nu voelen dat er nog iets in de weg zit om de komende periode dicht bij hun oerkracht te blijven.

Je bent de juiste persoon, dit is het juiste moment.

De juiste tijd is aangebroken. Ons collectief bewustzijnsniveau verandert aan een razendsnel tempo. En jij bent een cruciale oplossing in dit verhaal. Ga je mee op avontuur? Samen?

Want ik blijf weigeren om mijn toekomstbeeld, van de rood fluwelen stoel en het succesverhaal dat we als oma’s en opa’s aan onze kleinkinderen vertellen, los te laten. Never. Ever!  😉

Geef een reactie