De poorten gaan open. Ben je klaar om te ontvangen?

Juni en juli zijn ontzettend belangrijke maanden van transformatie, de start van een nieuwe reis. 

Aan het begin van deze periode is de energie vergelijkbaar met ‘bereidheid tot metamorfose’ uit de Journey of a Nomad. De centrale vraag hier luidt.

Hoe bereid ben je: 

  • om je eigen meningen, je waarheid onder de loep te nemen. Om je blik, je bewustzijn, je percepties te verruimen. om het nieuwe effectief te vinden. 
  • om je volledig toe te wijden, je in te zetten voor je groeiproces en kalm en moedig verder te wandelen. 
  • om het plezier van leren, van onderweg zijn te voelen. Het plezier van de ene stap voor de andere te zetten. 

De poorten gaan open.

De poorten naar een gebied met oneindige mogelijkheden gaan nu met grote kracht open. Het is het begin van een nieuw tijdperk. Een verandering die eens om de 2300 jaar voor komt. Het is een soort van point zero, een reset, een beginpunt voor de komende zes maanden. De periode tussen en midden december staat volledig in het teken van doorstart van het nieuwe verhaal dat jij mag schrijven. Het leggen van een stevig fundament. Zodat je 2021 met vernieuwd vertrouwen, kracht en energie kan instappen.  Want deze energie zal bij de komende twee jaar nog sterk voelbaar zijn.  

Stuwende energie, vertrouwen in de liefdevolle shot onder ons… 

Met het opengaan van de poorten komt er een stuwende, ondersteunende energie voor verandering, een reset, een level up in transformatie vrij. Een helpende energie die je op elk moment op je pad kan voelen.  

Alles lijkt op dit moment nog wazig. Er is zoveel in beweging. Je weet nog niets zeker. Daarom is het nu meer dan ooit belangrijk om te vertrouwen. Te vertrouwen op je eigen moed en wijsheid. De samenwerking van de wijsheid van je lichaam, je hart, je intuïtie, je innerlijke mentor. Erop te durven vertrouwen dat de golven van inspiratie zullen komen en je in de juiste richting, naar de juiste plek zullen brengen.

Hulp aan de poort. 

In alle vrijheid opruimen.

De komende zes maanden krijg je toegang tot een immens sterke clearing, cleansing of opruim en reiniging energie. Een beetje als een extreme make-over. Alles staat in teken van opruimen van oude, voorouderlijke patronen. Patronen die je door de maatschappij zijn opgedrongen, geïndoctrineerd. Die waarheden zijn zo ver verwijderd van wat jij diep van binnen weet dat juist. 

Op 21 juni is ook nieuwe maan in kreeft. Kreeft is een waterteken en belichaamt je diepste gevoelsleven en je behoefte aan emotionele geborgenheid. De eerste 30 dagen mag je verder reizen in het licht van deze zorgende, zachte energie uitstraalt.

Deze periode staat in teken van haarscherp bewust te worden van je binnenwereld, je innerlijke dialoog en de Kreeft energie biedt een helder vergrootglas voor onbevangen zelfreflectie. Een zachte uitnodiging om naar je diepste gevoelens, je meest gevoelige patronen, blokkades, schaduwkanten te kijken.

Het advies.

Reis verder met een aangescherpte ‘Mindset of a Nomad’. Blijf uit het oordeel. Laat er alles er in zijn volheid zijn. Emoties, zijn energie in beweging. Laat ze stromen, geef je eraan over. Maar blijf ernaar kijken een helder niet oordelend bewustzijn. Je bent niet je emoties. 

Want als je het tegenhoudt. Als je jezelf beschermd voor wat je ‘nog’ niet kent.

Het is belangrijk om de illusie van veilig en beschermd in je comfortzone zitten, te doorprikken. Die ilussie houdt je in een freeze. Een stolling van de transformatie energie. Zodanig dat je niet verder kan zoeken, niet open bent voor nieuwe verhalen en je onbewust opnieuw je oude gebied in wandelt. Een gebied van machteloosheid, angst om afgewezen te worden, angst om het allemaal alleen te moeten doen. 

De liefde voor jezelf is nu groter dan de pijn uit je verleden. Kijk met liefde en zachtheid naar je eigen proces.

Neem de tijd om te inventariseren.  Om alles wat er in je leven speelt kristalhelder voor je te zien. Om bloed eerlijk te voelen welke beslissingen je hebt gemaakt vanuit jezelf, je intuïtie en je hart.  En welke vanuit angst of schaamte om niet aan de verwachtingen die anderen van jou hebben te voldoen. 

Het is tijd om voorbij alle schuld en schaamte alles het licht en donker dat in je leeft te doorvoelen.

  • Voel hoe oude patronen nu meer dan ooit als tegenkracht op de voorgrond treden. 
  • Voel hoe extra gevoelig je bent voor feedback van anderen als het gaat over je gekwetste delen.
  • Voel hoe makkelijk het is om in slachtoffer rol, in passiviteit te verglijden. Gevoel vast te zitten in een situatie. Passiviteit. 
  • Voel hoeveel behoefte je hebt om je terug te trekken.
  • Voel hoe moeilijk het is om je emoties te uiten en met de weerstand  van de buitenwereld om te gaan.

Kijk met een liefdevolle zachte blik naar alles wat er boven komt drijven. Omarm het, koester het, doorvoel het, en laat het dan vrij. 

Momentum om keuzes te maken. 

Je hebt door je zorgvuldig innerlijk werk, de kracht verworven om de ruimte tussen stimulus en respons te voelen. Het is nu het moment om die vrije ruimte te gebruiken. Om vanuit vanuit zachtheid, vastberaden te kiezen wat écht belangrijk is. Dit is een momentum om jouw nieuwe verworven kalmte te gebruiken en moedig jouw richting, jouw pijlen te volgen. Ook al is het nog mistig op je pad en weet je totaal niet wat je onderweg zal tegenkomen. De poort naar een gebied van oneindige mogelijkheden gaat voor je open. 

Everything you do not change, you choose. Choose wisely. 

Voel de liefde in jezelf en voor jezelf  ook al lijkt de chaos steeds groter te worden. Blijf dicht bij de wijsheid van je hart, van je intuïtie, blijf voelen waar je naartoe bewogen wordt en volg.

Het is heel normaal dat het op dit moment nog niet allemaal duidelijk is. En dat is helemaal oké. Het is belangrijk dat je voor jezelf blijft herhalen: ‘Ik beschik over de kracht om het ik de het proces vertrouwen. Vertrouw erop dat je stelselmatig zal zien, en voeling zal krijgen met wat er allemaal mogelijk is. Voor jou, en voor ons als collectief. 

Voelen en doen aligneren. 

En meest belangrijke in de komende periode is om je handelen in de buitenwereld te aligneren met je innerlijke stem. Dat is de enige manier om in beweging te blijven onderweg naar je nieuwe verhaal. Blijf daarom moedig verder wandelen in een gebied waar je schaduwkanten, de restanten van je oude verhaal, glashelder op je pad zullen verschijnen. Je hebt nu contact met je oerkracht, je kan nu zelf de keuze te maken of het oude of nieuwe de leiding heeft. Weet dat het universum keihard supportert wanneer je voor het nieuwe kiest. En weet. Er is altijd hulp!  Ik hoop dat je voelt dat ‘Je bent niet alleen’ nog een diepere betekenis krijgt. Samen onderweg. Jij, ik, wij samen met het universum.

 

Ritueel Zonnewende.

Blijf de komende dagen heel dicht bij jezelf. Vier je zon, de schittering van je kracht, je eigen schoonheid. Vier het en vooral wees dankbaar voor waar je nu bent. Want je bent precies waar je moet zijn.

You are exactly where you need to be, just breathe.

Vieren van je zon. De schittering van je  kracht. 

Laat je authentieke jij schitteren (zonder enige gene of rem), nét zo krachtig als de zon dat deze dagen doet. Eer datgene waarin je mocht groeien.  Eer de fundamentele verbinding met je oerkracht. En neem er de volle verantwoordelijkheid over . 

Datgene wat je voelt, wat wakker werd tijdens het eerste deel van het jaar heeft namelijk voeding en koestering nodig. De midzomer kondigt een tijd van verzachting, van verzoening. Een periode om de liefde in jezelf, voor jezelf vol overgave te laten stromen. Laat deze dagen niet verloren gaan, het is tijd om je meest belangrijke avontuur te starten. 

Gebruik onderstaande affirmatie voor de zonnewende.

Affirmatie

Ik voel hoe ik liefdevol contact kan maken met de transformatie die ik doormaakte. Ik voel hoe ik lichter en vrijer kan denken, en dat de zuurstof die ik inadem echte brandstof is om me naar het nieuwe te brengen. 

IK BEN PRECIES WAAR IK MOET ZIJN. 

Ik maak liefdevol contact met de nieuwe kalmte in mij. Een die geen angst heeft voor de opflakkeringen van mijn oude verhaal. Mijn nieuwe kalmte helpt me soepel mee te bewegen en in evenwicht te blijven onderweg naar mijn nieuwe verhaal. 

Ik beleef mijn reis nu met een nieuw bewustzijn. Een bewustzijn dat me zachtjes uitnodigt en zegt ‘Ga maar voluit gaan spelen met je krachten en je nieuwe verhaal creëren.’  Een bewustzijn dat me voortgestuwd op dit bijzonder pad en me overlaadt met bevrijdende inzichten. 

IK VOEL DIEPE DANKBAARHEID.  

De komende periode zal ik stevig uitgenodigd worden om moedige stappen vooruit te zetten. Ik zal mijn evenwicht verliezen én het weer terugvinden. Maar ik voel de goesting om verder te ontdekken. 

 

IK BEN BEREID OM TE LEREN. 

Opdracht voor de komende periode.

Geef extra aandacht aan het aanscherpen van je Mindset of a Nomad: start je dag met een dankbaarheids oefening, sta meermaals per dag stil bij je innerlijke wereld en neem ‘s avonds 10 – 15 minuten de tijd om de meest innemende emoties woorden te geven.

Maar vooral. Geniet van het onderweg zijn in onbekend gebied.

We zijn samen onderweg. We are all just walking eachother home. Right beside you.

 

Wil je de uitgebreide guideline voor de Mindset of a Nomad training ontvangen,  stuur dan een mail naar hello@wearenomads.be.