dit is jouw oproep tot avontuur.

 
 
 

Ben je klaar om op expeditie te gaan in de diepste lagen van jezelf? Klaar om te leren reizen? En vooral, klaar om je nieuwe verhaal in de wereld te zetten? 

Nomads leert je hoe je haarscherp bewust je intuïtie als wijze raadgever kan gebruiken om je nieuwe verhaal moeiteloos in de wereld te zetten. 

 

 


JIJ BENT DE JUISTE PERSOON

 

Image

1. Je voelt je vrij in je hoofd en in je hart. En je weet dat jij bestaande systemen kan veranderen. Je werkt aan een verhaal dat groter voelt dan jezelf.

2. Je wil dieper contact maken met je essentie, met je oerkracht. Een laag voorbij de woorden. Een laag van stilte, innerlijke rust en eerlijkheid.

3. Je bent bereidt om een intens ontwikkelingspad in te volgen en jouw echte verhaal in de wereld te zetten. 

 

               VERANDER JE VERHAAL,
     VERANDER DE WERELD

 

De Nomads Intensive biedt je vertraging, ruimte, intense ervaringen en tools om contact te maken diepste kern. 

Hierdoor krijgt een helder zicht op je oude verhaal, kan je het eren en contact maken met je nieuwe verhaal, dat er ook al is.

Je leert hoe je in het spanningsveld tussen deze twee- kalm en soepel kan blijven bewegen onderweg naar je nieuwe verhaal. 

 

 Image

ga mee, volg de                                journey of a nomad

 

'The Journey of Nomad' is je reisgids. Het geeft structuur en veiligheid. 

Je beleefd de verschillende fasen van dit universeel transformatieproces.

Eerst diep naar binnen om daar contact te maken met je essentie, je oerkracht. Om daarna de beweging naar buiten te maken om je nieuwe verhaal in de wereld te zetten. 

Je leert parallel het theoretisch kader en de structuur, je leert reizen zodanig dat je daarna voor jezelf en/of samen met je team telkens nieuwe reizen kan maken en kan blijven vernieuwen. 


Image
 
Image

en voel,    MEt ELKE CEL VAn JE       LICHAAM

Image

Nomads werkt in het veld voorbij de woorden, de enige plek waar diepe transformatie kan plaatsvinden. Zuiver contact met je lichaam is essentieel. 

In de natuur volgt alles zijn eigen ritme en flow. We gebruiken de kracht en wijsheid van de natuur om een diepe verbinding te maken met je lichaam.

Paarden zijn medereizigers. Ze tonen en helpen ons om onze echte plek in te nemen en van daaruit te connecteren met het geheel. Om de stilte en ontspanning in onszelf te vinden, om soepel en gracieus  mee te bewegen onderweg naar ons échte verhaal.

dat
het klopt.

 


Image
Image

Tijdens je tocht naar je oerkracht staat de wijsheid van spelen centraal. Spelen -in flow zijn- betekent oordeelloos in het hier en nu zijn. Nieuwsgierig kijken naar de situatie om te leren en wijsheid op te doen.

Je leert hoe je kan loskomen van het resultaat of doel, en onvoorwaardelijk kan genieten van onderweg zijn. Omdat je voelt dat het klopt. 

 


LEER DE KUNST     VAN HET        REIZEN.  

 

 

Leer leiden en volgen vanuit een helder zelfbewustzijn en vertrouwen.  

- Je leert om naar binnen te keren, om diep contact te maken met je kern en compleet te aanvaarden wat daar leeft.

- Je leert voorbij te gaan aan het spanningsveld tussen goed of fout, hoe je innerlijke rust en een oerkrachtig vertrouwen in jezelf vindt. Door dit zelfvertrouwen leg je een positieve, liefdevolle relatie met je nieuwe verhaal, en kan je er moeiteloos  naar toe reizen.

- Je leert hoe je vanuit je kern, dichtbij jezelf contact diep contact kan maken met de buitenwereld. Met de mensen om je heen. Zodanig dat je ze vol vertrouwen kan uitnodigen op mee te wandelen in je nieuwe verhaal. 

Bekijk de context vanuit een nieuw perspectief. 

- Door je haarscherp zelf bewustzijn, leer je gebeurtenissen in het collectief linken aan thema's op je eigen ontwikkelinsgspad. Elke impuls van buiten is een signaal, een opportuniteiten, een uitnodiging om zelf te evoluëren op die thema's. 

- Wat je raakt aan de buitenkant, mag je aan de binnenkant verder onderzoeken. Je kan steeds antwoord bieden op de vraag: ‘Wat heb ik hier te leren?' 'Wat mag ik herbekijken, vernieuwen? Wat mag ik loslaten en wat mag ik met nog meer verantwoordelijkheid en overtuiging vastpakken? 

Steeds het grotere verhaal helder in beeld. 

- Steunend op dit haarscherp persoonlijk en collectief bewustzijn leer je anders naar de voortgang van een innovatieproces of verwezenlijken van een nieuw verhaal, nieuw businessidee, te kijken. Je leert zien en voelen in welke metaforische situatie jullie je bevinden, en kan je dit helder kaderen en communiceren aan je team.

- Deze procescommunicatie zorgt voor duidelijkheid, veiligheid en rust. De energie in je onderneming blijft verbonden. Je kan krachtig beslissingen nemen en in de juiste richting blijven voortbewegen. En vooral genieten van samen onderweg te zijn. 

En geniet van SAMEN ONDERWEG                    naar een nieuw verhaal

 

Je maakt je eigen reis, maar niet alleen.

Je wordt deel van een kleine groep van 6 mensen. En net zoals in de natuur maken we de diversiteit zo groot mogelijk.  3 mannen en 3 vrouwen en een grote mix. in achtergrond en leeftijd.

Leiders van middelgrote KMO’s (profit en non profit), Zelfstandige ondernemers,  Interne change en innovatieverantwoordelijke, Organizational Development Consultants

Allemaal mensen die zich klaar zijn voor diepgaande  persoonlijke transformatie verandering en die de moed voelen om daarna krachtig te innoveren in de buitenwereld.


Image

Praktisch

 

Inbegrepen in het programma. 

  • 5 real life dagen - intense belevingsdagen in de natuur met de paarden.
  • 4 online reflectiecirkels - 120 min.
  • Leiderschapsprofiel analyse - 2 uur online sessie astrologisch profiel + roadmap persoonlijke evolutie komende 6 maanden, twv € 500,00.
  • Toegang tot online training theoretische kader van transformatieprocessen. Journey of a Nomad met bijhorende reflectie opdrachten.
  • Permanente ondersteuning van je Nomads groep.
  • Fotoreportage van je reis.

 

 

 

 

 

 

Prijs = € 3.500 (exlusief BTW)

KMO-portefueille mogelijk. 

 

 

 Image

dit is het juiste moment

 

Nu meer dan ooit in de geschiedenis van de mensheid is het belangrijk om je intuïtie te volgen en je te bevrijden van je oude verhaal.

Gebruik dit momentum. 

Jouw verlangen is de oplossing.


Data Editie 7 - start oktober 2020

dag 1 * 9 okt 2020 // cirkel 19 okt 2020

dag 2 *  30 okt 2020 // cirkel 10 nov 2020

dag 3 * 20 nov 2020 // cirkel 30 nov 2020

dag 4 * 18 dec 2020 // cirkels in overstemming groep

dag 5 * 5 feb 2021

Terugkomdag * 7 mei 2021

Data Editie 8 - start november 2020

dag 1 * 13 nov 2020 // cirkel 24 nov 2020

dag 2 *  11 dec 2020 // cirkel 21 dec 2020

dag 3 * 8 jan 2021 // cirkel 28 jan 2021

dag 4 * 12 feb dec 2021 // cirkels in overstemming groep

dag 5 * 2 april 2021

Terugkomdag * 18 juni 2021

ga mee, je bent welkom met alles wat je meebrengt.

Ja. Ik wil mee op avontuur. 

Voel je een volle ja.

Schrijf je dan in.

En geniet van alles wat er al in beweging komt. 

Facturatieadres