SAMEN     
     oNDERWEG

Image

Vicky Daniels

Hallo ik ben Vicky Daniels, Bezielster van ‘We are Nomads’ en je reis- begeleider op dit bijzonder avontuur.

De afgelopen twintig jaar zocht ik naar krachtige manieren om mensen te helpen de moed te voelen om zich los te maken van het systeem, en hun eigen verhaal te schrijven. De natuur en vooral de paarden steeds als mijn inspiratiebron. Heerlijk om terug te blikken op de bevrijdende verhalen van honderden ondernemers. En vooral dankbaar voor het vertrouwen in mijn katalyserend, tranformatieve kracht.

Begin van de Lock down, voelde ik dat het tijd was om mijn professio- nele horizon te verbreden. Er kwam een nieuwe, even interessante vraag. “Als we de komende 30 jaar ‘bezig’ mogen zijn met innovatie en transformatie, hoe zorgen we er dan voor dat we dat stabiel kunnen volhouden en vooral moeiteloos onze weg vooruit blijven vinden. Want burn-out en bezield ondernemen is geen ongekende match.”

De rust en stilte van de collectieve pauze brachten een even helder antwoord. “We mogen ons overgeven aan de bewegingen en het ritme van de natuur. Dit geniale innovatieproces ‘draait’ al miljoenen jaren en is perfect afgestemd op de evolutie van het geheel.”

Vol vertrouwen gaf ik me over aan de Pulse. En tegelijkertijd zocht ik naar manieren om de complexe werking van de Pulse op een eenvoudige manier te kunnen doorgeven. Want deze genialiteit wou ik delen.

Ik ben nu ontzettend enthousiast om ook jou te leren hoe je je moeiteloos opnieuw kan verbinden met de liefde en kracht van de Pulse. Zodat je net zoals ik vol vertrouwen en met goesting jouw toekomst instapt.

Ik ben er helemaal voor jou, als jij er bent voor jezelf.

And if so. Let’s go.
Let’s take that leap of faith.

vicky@wearenomads.be

+32 485 62 23 40

Inschrijven

Wij houden jullie graag op de hoogte van onze reizen en nieuwe trajecten, schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Lees onze laatste nieuwsbrief hier.